Inge

Over Mij

Allereerst; leuk dat je mijn site bezoekt. Welkom!

Ik ben Inge Oude Wesselink en ben reeds een aantal jaren actief in het grafische vak. Met veel plezier maak ik onder andere geboorte-, trouw-, gelegenheidskaarten, maar ontwikkel ik ook overige grafische ontwerpen.

Op deze site kun je dan ook diverse werken van mij bekijken en deze bestellen wanneer mijn stijl je aanspreekt. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend voor vragen en/of informatie terecht via het formulier.

Alvast bedankt voor je interesse!

 

Kindje op komst? Samenwoon- of trouwplannen? Verhuizen?

iowDESIGN biedt verschillende mogelijkheden voor geboorte- trouw- of andere gelegenheidskaarten aan.

Het soort kaart is natuurlijk afhankelijk van de persoonlijke smaak. Neem daarom eens een kijkje in mijn collectie om de stijlen, kleuren en formaten te bekijken. Deze zijn aan te passen naar elke gewenste kleur, lettertype en/of foto-/illustratievervanging. De drukproef volgt per post.

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid een individuele kaart te laten ontwerpen. Het enige dat daarvoor nodig is, is dat jullie de wensen en ideeën kenbaar maken. Een drukproef volgt per post.

Voor vragen en/of bestellingen kun je me mailen middels het bestelformulier. Ik zal daarop zo spoedig mogelijk reageren en/of contact opnemen.

 

 

 

Website door beans.media